02.03.2023

Nauja funkcija: Krovinių vežimo kainų pasiūlymai supaprastina paslaugų teikėjo pasirinkimo procesą

TIMOCOM krovinių biržoje dabar galima peržiūrėti paslaugų teikėjų pasiūlymus

Preisvorschläge_900x600px-web_2

Naujoji TIMOCOM krovinių vežimo kainų pasiūlymų funkcija supaprastina paslaugų teikėjų atrankos procesą kelių transporto sektoriuje.

TIMOCOM krovinių birža papildyta nauja, laiką taupančia funkcija. Kainų pasiūlymų kroviniams funkcija leidžia transporto klientams prašyti, kad potencialūs verslo partneriai praneštų apie savo susidomėjimą kroviniu, pateikdami siūlomą vežimo kainą. Tuomet transporto klientas šiuos pasiūlymus gali peržiūrėti tiesiogiai savo krovinio pasiūlyme. Tai taupo laiką ir didina skaidrumą, ypač įmonėms, kuriose su TIMOCOM dirba keli dispečeriai.


Efektyvus užsakymų priskyrimas, nesvarbu, kiek pasiūlymų gaunate

TIMOCOM krovinių birža suteikia klientams prieigą prie plataus paslaugų teikėjų tinklo, įskaitant ekspeditorius, vežėjus ir laivybos agentus. Daugiau nei 53 000 klientų iš visos Europos naudojasi birža – tai paprastas būdas greitai rasti naujų verslo partnerių ir priskirti transporto užsakymus. Ji labai populiari, todėl matomumas yra didelis, o tai gali atverti kelią daugeliui galimybių. „Kai transporto užsakovai įkelia populiarius krovinių pervežimo pasiūlymus, jie gali sulaukti iki 500 ar net daugiau pasiūlymų“ teigia produkto vadovas David Moog. „Tada jie susisiekia su dispečeriais paštu, telefonu arba žinutėmis, o tai reiškia, kad užsakymo priskyrimas paprasčiausiai užima daugiau laiko, nei reikia.“


Naujoji krovinių vežimo kainų pasiūlymų funkcija supaprastina šį procesą. Ji leidžia transporto užsakovams pasirinkti pasiūlymą iš pasiūlymų sąrašo. Tai reiškia, kad jie gali iš karto peržiūrėti, kas ir už kokią kainą siūlo pervežti krovinį. Be to, naujojoje funkcijoje jie gali gauti visą papildomą informaciją, pavyzdžiui, reikiamus ISO sertifikatus ir informaciją apie išmetamųjų teršalų kiekį.


FME Frachtmanagement Europa: lengvesnis dispečerių gyvenimas

Bendrovėje FME Frachtmanagement Europa GmbH efektyvumas yra viena iš įmonės vertybių. Ekspeditorius iš Bavarijos specializuojasi pilnų krovinių pervežimo srityje, todėl imasi pilnų ar dalinių krovinių ir individualių pervežimų. Ekspedicijos vadovą Christopher Kranholdt džiugina naujos kainų pasiūlymų funkcijos teikiamos galimybės. Ji sutaupys jo ekspedicijos darbuotojams daug laiko kuriant naujus krovinių pasiūlymus. „Mano ekspeditorių komanda taupo laiką ir gali viename lange peržiūrėti lengvai skaitomą visų transporto pasiūlymų sąrašą. Tai reiškia, kad reikia mažiau laiko tinkamam sunkvežimiui priskirti ir nebereikia nuolat bendrauti elektroniniais laiškais ir skambinti telefonu“ teigia Kranholdt.


Naujoji funkcija iš karto ir be papildomo mokesčio prieinama visiems TIMOCOM Road Freight Marketplace klientams.


Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų