09.05.2019

TIMOCOM 2019 m. Transporto logistikos parodoje Miunchene

Pirmoji „Smart Logistics System“ Europoje pristato naujas gaires

(1)

Erkratas, Vokietija, 2019-05-09 – visi dirbantieji logistikos srityje dalyvaus 2019 m. Transporto logistikos parodoje, vyksiančioje 2019 m. birželio 4–7 d., todėl, žinoma, Miunchene bus ir TIMOCOM, kurių šūkis šiais metais: „Viena sistema. Vienas tinklas. Viena ateitis.“ Pasaulyje didžiausios parodos lankytojai gali apsilankyti A5 salėje prie 317/418 kabinos, kad išbandytų naujai pritaikytą sistemos pradžios puslapį, naujausias

„Viena sistema. Vienas tinklas. Viena ateitis.“


Transporto logistikos parodoje bus pristatyta pasaulinė premjera. TIMOCOM pasinaudos proga išskirtinėje peržiūroje pristatyti visiškai atnaujintą sistemos pradžios puslapį kartu su kitomis naujovėmis. Ką tai reiškia daugiau nei 130 000 TIMOCOM naudotojų? Jie turės prieigą prie intuityvaus struktūrizuoto būtent tų sistemos išmaniųjų programėlių, kurių reikia jų transporto procesams vykdyti, pristatymo.

Paraleliai parodai TIMOCOM taip pat plečia savo kainos užklausos išmaniąją programėlę, kad transporto klientai galėtų apibrėžti nuoseklią savo užklausų gavėjų grupę. Šios grupės automatiškai gauna užklausą iš eilės, pradedant nuo mažiausio rato (pageidaujamų paslaugų teikėjų) ir baigiant didžiausiu (visi sistemos paslaugų teikėjai). Tai taupo laiką ir žymiai pagreitina kasdienius procesus.

Tiesa, skaitmenizavimas yra skirtas Europos logistikai: sąsajos yra labai svarbios. Todėl TIMOCOM bendradarbiauja su garsiais partneriais, tokiais kaip „Cargoclix“ ir „Krone Telematics“, kad pagerintų pažangių API stebėjimą ir krovinių biržą, siekiant pagerinti logistikos procesų efektyvumą visoje Europoje. Tai naudinga tiek sąsajos partneriams, tiek jų klientams, pavyzdžiui, leidžiant jiems naudotis GPS duomenimis arba aktyviai teikiant pasiūlymus.

Prekybos parodos gairės nebūtų išsamios be dvipusės API transporto užsakymo sąsajos, kurią transporto klientai gali naudoti pasiekdami daugiau nei 43 000 galimų verslo partnerių. Jie gali tai padaryti naudodamiesi panašia sąsaja iš savo logistikos programinės įrangos, kuri yra prijungta prie „Smart Logistics System“. Šios naujovės pagalba TIMOCOM rado penkis sąsajos partnerius: kompanijas „Doll + Leiber“, „Lavid Software“, „Transdata“, „C-Informationssysteme“ ir „Logistiqo“. Šias kompanijas džiugina kuriama pridėtinė vertė ir jos jau yra įgyvendinimo etape.

 

Tik praėjusių metų rugsėjį Erkrate, netoli Diuseldorfo įsikūrusi IT kompanija paskelbė apie savo naujus strateginius planus „IAA Commercial Vehicles 2018“ parodos metu. Dabar jie yra pasirengę atverti kitą įdomų „Smart Logistics System“ skyrių, pilną naujų galimybių. „Ypač džiaugiamės šiemet Miunchene vyksiančia transporto logistikos paroda. Esame tikri, kad mūsų naujai sukurtos programėlės ir sąsajos yra svarbus žingsnis į priekį siekiant „Augmented Logistics“, - sako TIMOCOM kompanijos atstovas spaudai Gunnar Gburek.

 

Daugiau informacijos apie TIMOCOM galima rasti www.timocom.com

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų