20.08.2013

Štai ir penki: skaitytojai "Geriausiu prekės ženklu" pasirinko TimoCom

Apdovanojimas padidina įmonės vertę ir kartu suteikia privalumų jos naudotojams

(1)

Diuseldorfas, 20.06.2013. Kaip yra žinoma, klientai, tai geriausi naujų prekinių ženklų propaguotojai. Tai, taip pat taikoma ir transporto sektoriuje renkamo "Geriausio prekės ženklo" rinkimuose už kurį balsavo Lastauto omnibus, Trans aktuell ir FERNFAHRER skaitytytojai. Praėjusių metų rinkimuose TimoCom dalyvavo kartu su tokiais rinkos gigantais, kaip Michelin ar Schmitz Cargobull. 2013, įmonė iš Diuseldorfo penktą kartą iš eilės buvo išrinkta "Geriausias 2013 prekės ženklas", kategorijoje "Geriausia krovinių birža".

Jei prekinis ženklas sudaro pagrindinę įmonės vertę, tai Europoje lyderio pozicijas užimančios transporto biržos TC Truck&Cargo® vertė aiškiai per naktį išaugo. Birželio 18-tą Christof Thesinga, Marketingo Direktorius, įmonės vardu priėmė 2013 geriausios krovinių biržos apdovanojimą. "Šis apdovanojimas atspindi mūsų klientų lojalumą. Tai ne tik gerai mūsų įvaizdžiui visuomenėje, bet taip pat ir visiems esamiems mūsų vartotojams, kurie vykdo savo veiklą naudojantis mūsų platformomis", džiaugsmingai tarė Thesinga.

 

Geriausias prekės ženklas - pripažinimas ir tuo pačiu metu - motyvacija

Apdovanojimas, kuris yra suteikiamas ETM leidėjų yra kaip pripažinimas skirtas plėtojantiems inovacinius produktus ir paslaugas, kurios kasdienį transporto sektoriaus įmonių darbą palengvina ir daro dar efektyvesniu. Tai atsitiko vos birželio pradžioje, kai TimoCom pristatė naują, integruotą stebėjimo sistemų sprendimą savo TC eMap®.

"Šaunu girdėti, kad "Geriausias prekės ženklas" yra renkamas skaitytojų, kurių sprendimai yra paremti darbo patirtimi, mūsų platformoje ieškant transporto ir siūlant krovinius. Negali būti geresnio kokybės įvertinimo nei tai. Ir tai yra pati geriausia reklama", pabrėžia Marketingo vadovas. Beje, vidutinio dydžio įmonė šį apdovanojimą laiko ne tik kaip pripažinimą, bet ir kaip motyvaciją siekiant išlaikyti puikų darbą ir toliau tobulėti kuriant skirtingus procesus susijusius su sistema.

 

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų