24.03.2017

TimoCom dėka cheminių produktų gamintojas, optimizuoja savo prekių transportavimą

Cheminių produktų gamintojas savo gabenimo procesus optimizuoja su TimoCom

(2)

Erkrath, Vokietija, 24-03-2017 – Betonas šiuolaikiniame gyvenime tapo viena svarbiausių statybinių medžiagų. Tvirtus, ilgaamžius ir universalius betono bei cemento skiedinio mišinius gamina ir „Bauchemie Müller GmbH & Co. KG.“ įmonė. „MC-Bauchemie“ logistikos vadovas Lars Laskowski sausį apsilankęs TimoCom būstinėje pasinaudojo proga ir paaiškino, kiek pastangų reikia įdėti, kad klientus pasiektų jų užsakyti produktai. 

 

TimoCom pagyrimai krovinių pervežimo partneriams

Tiek tiesiant Taivano greitąjį geležinkelį, tiek statant apdovanotąją „Szczecin Philharmonic“ ar Rio de Žaneire įrengiant Marakanos stadioną buvo liejamas ir kietinamas betonas bei betono mišiniai ir naudojamos tvarkymo sistemos, kurias sukūrė, pagamino ir pristatė „MC-Bauchemie“. 

Be tyrimų, plėtros ir gamybos darbų „MC-Bauchemie“ rūpinasi transporto logistika, „kad užsakymai mūsų klientus pasiektų reikiamu laiku ir tinkamos kokybės“, sako logistikos vadovas Lars Laskowski. „MC-Bauchemie“ daugiausia bendradarbiauja su skystų ir miltelinių medžiagų transportavimo bendrovėmis. Transporto priemonių pakrovimo ir maršrutų planavimo darbus atlieka vidinis planavimo skyrius: „Vykdydami projektus, veždami medžiagas į statybvietes ir pildydami atsargas, mes organizuojame ir planuojame tiek dalinių, tiek pilnų krovinių gabenimą“. Kasdien tokių krovinių susidaro apie 500–600 tonų, o per metus – apie 120 000 tonų. Tuos krovinius, kurių įprastais būdais pergabenti nepavyksta, „MC-Bauchemie“ gabena naudodamasi rinkoje esančių transportavimo bendrovių paslaugomis. Tokiais atvejais, šalia kitų bendrovių, planavimo ir prekių gabenimo skyrius naudojasi TimoCom transporto platforma. „Vos tik prisijungęs, mūsų skyriaus vadovas pašoko iš laimės. Jis negalėjo patikėti, kad praėjus vos 30 sekundžių nuo krovinio informacijos įvedimo telefonas pradėjo nepaliaujamai skambėti“, asmenine patirtimi naudojantis TimoCom platforma dalinasi Laskowski.

Sutaupoma žymiai daugiau

Naudodamasi transporto platforma, „MC-Bauchemie“ įmonė jau įvykdė daugybę vietinių bei tarptautinių krovinių pervežimų ir gerokai sutaupė. Vis dėlto, naudojantis transporto platforma kaina nėra pagrindinis veiksnys. „Gerų santykių su klientų pagrindas yra išskirtinė kokybė, stabilumas, pagrįsti paslaugų teikimo įsipareigojimai, lankstūs į klientą orientuoti bei standartiniai sprendimai“, teigia Laskowski.

Nepaisant to, Laskowski pabrėžė, kad platforma negali ir neturėtų pakeisti vidinio planavimo skyriaus ar jau turimų partnerių. „MC-Bauchemie“ įmonė TimoCom paslaugomis naudojasi specialiems transportavimo poreikiams patenkinti.

 „Tokiose situacijose TimoCom platforma yra idealus sprendimas: ji leidžia įmonėms lanksčiai reaguoti į naujus rinkos ir klientų reikalavimus, netrikdant esamų procesų“, aiškina TimoCom atstovas Gunnar Gburek.

Atsižvelgdama į tokių klientų kaip „MC-Bauchemie“ atsiliepimus, TimoCom savo transporto platformą ateityje norėtų dar labiau sutelkti į skaitmeninį transporto pasiūlymų pirkimą.

Daugiau informacijos apie TimoCom rasite adresu www.timocom.lt

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų