11.05.2017

Daugiau kaip 750 000 krovinių ir transporto pasiūlymų

Rekordinis pasiūlymų skaičius TimoCom platformoje

(2)

Erkrath, Vokietija, 2017.05.11 – Balandžio 19 d. tapo aišku, kad ekonomika atsigauna, nes TimoCom transporto platformoje pateiktas rekordinis tarptautinių krovinių ir transporto pasiūlymų skaičius – 766 620. Tai didžiausias per pastaruosius 20 metų pasiūlymų skaičius, užfiksuotas per vieną dieną. Krovinių ir transporto pasiūlymus TimoCom transporto platformoje kiekvieną dieną skelbia daugiau kaip 110 000 naudotojų iš visos Europos. Pasiūlymų didžiausioje Europoje transporto platformoje skaičius atspindi dabartinę kelių transporto rinką.

Pastebimas akivaizdus ekonominės situacijos pagerėjimas

Remiantis Pasaulio prekybos organizacijos (PPO) ataskaitos duomenimis, šiais metais prekybos apimtys pasauliniu mastu turėtų augti dar 2,4 proc. Teigiami pokyčiai pastebėti jau Velykų laikotarpiu. Pavyzdžiui, balandžio 19 d. TimoCom transporto barometras parodė, kad Europoje krovinių ir transporto santykis yra 87:13. 766 620 gautų pasiūlymų reiškia, kad vienam vilkikui tenka septyni krovinių pasiūlymai. Taigi akivaizdu, kad krovinių, kuriuos reikia transportuoti, buvo gerokai daugiau nei laisvos pakrovimo vietos.

Velykų bumas keliuose ir transporto platformoje

TimoCom įmonės atstovas Gunnar Gburek paaiškino, kas daugiausiai lėmė didesnį nei vidutinį užklausų dėl pakrovimo vietos kelių transporte skaičių: „Valstybinių švenčių dienos ir Velykų atostogos padidino vartojimą. Tam įtakos taip pat turėjo ir palankios oro sąlygos, kurios privertė žmones išeiti iš namų ir įsigyti naujų prekių. Ateityje rinkoje bus pastebima vis daugiau didesnių svyravimų. Būtent todėl transporto ir logistikos pramonėje veikiantiems užsakovams bei transporto paslaugų teikėjams naudinga kurti skaitmeninius tinklus, kurie sumažina sudėtingumą.  TimoCom platforma yra puikus būdas į visas rinkoje susiklosčiusias situacijas reaguoti lanksčiai, efektyviai ir saugiai.

 

Daugiau informacijos apie TimoCom rasite adresu www.timocom.lt

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų