04.01.2017

Dokumentų valdymo sistema – klientų patirtis

TimoCom klientų patirtis, naudojant dokumentų įkėlimo ir atsisiuntimo funkciją

(3)

Erkrath, Vokietija, 04.01.2017 – Didžiausia Europoje transporto platforma praėjusiais metais priėmė labai svarbų sprendimą, platformai suteikusį dar daugiau pridėtinės vertės skaitmenine prasme. Pasakyta, padaryta. Nuo rugsėjo mėn. daugiau kaip 36 000 klientų galėjo pasinaudoti dokumentų įkėlimo ir atsisiuntimo funkcija.

Šią paslaugą pasiūlęs IT paslaugų teikėjas norėjo nutiesti kelią skaitmeninimo procesui ir padėti naudotojams optimizuoti savo procesus. Naudodami įkėlimo ir atsisiuntimo funkciją naudotojai gali įkelti dažnai naudojamus transportui dokumentus ir pateikti juos kitiems platformos naudotojams, kad atsisiųstų.  Nuo paskutiniojo funkcijos paskelbimo, į platformą jau įkelti keli tūkstančiai dokumentų. Viena pirmųjų šios naujos funkcijos privalumus suprato ekspedicinė įmonė „Kellershohn“ iš Lindlar (Vokietijoje). Naujoji funkcija labai naudinga, nes ne tik supaprastina procesus, bet ir prisideda prie aplinkos apsaugojimo. „Mums tvarumas yra labai svarbus. Mūsų principas – logistika žmonėms ir aplinkai. Jei kasdien gautume iki 32 vienpusių dokumentų lapų kasdien, per mėnesį tai sudarytų apie 1 000 puslapių. Taip pat nepamirškite, kad dokumentų puslapiai gali būti patys įvairiausi, pavyzdžiui, prekių pervežimo dokumentų. Ten daug popieriaus. Štai dėl ko, mes mieliau renkamės tokius verslo partnerius, kurių dokumentus galima atsisiųsti skaitmenine forma“, sako generalinis direktorius Willi Kellershohn.

Laikas – pinigai

„Norėčiau sustabdyti laiką“ – tai sakinys, kurį daugelis ištarė vienu ar kitu gyvenimo momentu. Tai išskirtinė galia, kurią norėtų valdyti visi, susiję su transporto ir logistikos pramone, nes laikas ko gero yra brangiausia vertybė. Tą taip pat žino Italijos „Dal Ferro Trasporti“ šeimos įmonės vadybininkas Jody Dal Ferro: „Seniau, sudarę sandorį, faksu arba paštu gaudavome mažiausiai keturis dokumentus. Kartais jie net nebuvo užbaigti arba priedai būdavo per dideli ir mums tekdavo jų ieškoti. Tai užtrukdavo ir atimdavo daug jėgų. Naudodami šią funkciją tokios problemos nebeturėsite. Iš pradžių daugybė partnerių stebėdavosi, kodėl mažai įmonei taip svarbu skaitmeninimas. Visi, kas nori užimti poziciją rinkoje, turi judėti kartu su laiku.“

Didžiausia Europoje transporto platforma taip pat nori judėti kartu su laiku. 2017 m. numatyta pristatyti dar vieną naują funkciją, kuri padės klientams optimizuoti procesus ir skaitmeninti darbus. Ji bus pristatyta metų viduryje.

Daugiau informacijos apie TimoCom rasite apsilankę www.timocom.lt.

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų