17.07.2017

Geriausias 2017 metų prekės ženklas: TimoCom gavo ETM apdovanojimą

Du geriau nei vienas: IT specialistas džiaugiasi dviguba šlove

(3)

Erkrath, Vokietija, 2017.07.17 – „ETM Verlag“ skaitytojai pasirinko: birželio 21 d. TimoCom IT specialistas jau 9-ą kartą iš eilės oficialioje Liudvigsburge vyksiančioje ceremonijoje gavo apdovanojimą už geriausią prekės ženklą krovinių biržos kategorijoje. Be to, didžiausia Europoje transporto platforma užėmė 3-ią vietą naujoje logistikos platformos kategorijoje. TimoCom ant garbės pakylos stojo greta pasaulinių bendrovių „Daimler“ ir „Bosch“.

ETM apdovanojimas tai įvertinamo indėlis į novatoriškų produktų bei paslaugų transporto ir logistikos pramonės kūrimą. Iš viso balsavo 11 413 „eurotransport.de“, „lastauto omnibus“, „trans aktuell“ bei „FERNFAHRER“ skaitytojų ir visi vienbalsiai nusprendė: TimoCom ir vėl yra geriausias prekės ženklas krovinių biržos kategorijoje. Šiais metais ETM skaitytojų apdovanojimas buvo dar sėkmingesnis: IT specialistas užėmė 3-ią vietą naujoje logistikos platformos kategorijoje. Šis specialusis apdovanojimas aiškiai parodo klientų pasitikėjimą TimoCom, vedant juos į skaitmeninę transformaciją ir kad TimoCom geba puikiai patenkinti visų logistikos grandinės dalyvių reikalavimus.

ETM apdovanojimą Karališkuosiuose rūmuose Liudvigsburge atsiėmė TimoCom rinkodaros direktorė Pélagie Mepin. „Šis apdovanojimas mums įrodo, kad mes ir toliau turime plėtoti bei optimizuoti TimoCom platformą, kad patenkintume mūsų klientų poreikius bei individualius reikalavimus. Ne tik tai. Apdovanojimas naujojoje logistikos platformos kategorijoje yra ženklas, kad įvaldėme transformacijos procesą ir paprastą krovinių biržą pavertėme įmantria transporto platforma su naudingomis visiems transporto pramonės dalyviams skirtomis programomis. Dar kartą norėtume padėkoti visiems ETM skaitytojams ir ištikimiems TimoCom klientams!“

TimoCom naujiena: TC Transport Order®

Be to ir toliau vyksta novatoriškų produktų ir paslaugų kūrimas – TC Transport Order® transporto platformoje jau veikia nuo liepos pradžios. Naujoji programa suskaitmenina transporto užsakymus ir daugiau nei 120 000 naudotojų transporto sandorius leidžia tvarkyti skaitmeniniu būdu, tiesiai TimoCom platformoje.

Su šia ir kitomis naujovėmis, TimoCom tikisi ateinančiais metais dar kartą laimėti ETM apdovanojimus.

 Daugiau informacijos apie TimoCom rasite adresu www.timocom.lt

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų