07.01.2014

Madinga: TimoCom pasipuošė Meyer & Meyer

Individualūs sprendimai jau įtikino ir 100 000-ajį vartotoją

(3)

Diuseldorfas, 2013-12-05 -   "Drabužiai kuria žmogaus įvaizdį", tai yra mados industrijos šūkis ir Dennis Zimmerling, praktikantas iš krovinių ekspedijavimo ir logistikos paslaugas teikiančios įmonės Meyer & Meyer, su tuo visiškai sutinka. Visai neseniai, TimoCom atstovas stovėjo prie jo durų ir sveikino jį tapus 100 000-uoju TimoCom naudotoju. Būdamas vienas iš pirmaujančių mados-logistikos paslaugų teikėjų Europoje, Meyer & Meyer yra dėkingas už sėkmę ne tik mados pasauliui bet taip pat ir TC Truck & Cargo®, kuris yra lyderis tarp Europoje esančių krovinių ir transporto biržų.

Optimalus transporto erdvių panaudojimas visoje Europoje
Meyer & Meyer savo klientams siūlo pilną tiekimo paslaugų gamą - pradedant žaliavų logistika, sandėliavimo paslaugomis, paruošimu ir baigiant prekių paskirstymu mažmeninėje prekyboje. 1902 metais įkurtoje įmonėje, turinčioje 22 atskiras atstovybes Vokietijoje, tarp kitų 2000 įmonės darbuotojų 20-metis Zimmerling jau tris mėnesius tobulina savo darbo įgūdžius Osnabrück mieste esančioje įmonės atstovybėje.  Pirmoji darbo diena jį nudžiugino dviem naujais sėkmingais pasiekimais:  "Kolega man parodė TC Truck&Cargo® ir aš iš karto suradau tinkamą krovinį.  Ir net nenumanydamas, kad taip gali nutikti, atsižymėjau kaip 100 000 naudotojas", kalbėjo Zimmerling. Meyer & Meyer Verslo Procesų Organizavimo Vadovui tai buvo visiškai netikėta:  "Mes jau nuo 1997 metų, tai yra nuo pat pradžių, kai tik buvo įkurtas TimoCom, visuose mūsų maršrutus organizuojančiuose skyriuose naudojamės pagrindiniu jo įrankiu TC Truck&Cargo® . Tokiu būdu, mes galime greitai ir saugiai optimizuoti savo transporto priemonių pajėgumų panaudojimą krovinių rinkos sektoriuje ir išvengti nereikalingų ir brangių maršrutų be krovinio. " Turint priėjimą prie krovinių ir transporto pasiūlymų, kurių šiuo metu yra iki 450 000, individualiems krovinių pasiūlymams galime labai greitai surasti reikiamą transportą. Ir tai visai nestebina, kad programinę įrangą teikiančios įmonės paslaugomis dabar naudojasi 100.000 patenkintų klientų.

Krovinių birža ir papildomos jos funkcijos
Meyer & Meyer logistines paslaugas teikia daugiau nei 40-tyje šalių. Tuomet, kai mados prekės - o taip pat automobilių ar dviračių pramonės prekės - kasdien įveikia atstumą, prilygstantį pusei kelionės aplink žemės rutulį, todėl atitinkamas klientų aptarnavimas ir labai specializuota infrastruktūra yra ypatingai svarbios. "Šiuos reikalavimus galime įvykdyti naudojantis lengva transporto valdymo sistema ir bendradarbiaudami su patikimais partneriais. Greitai besikeičiančioje mados industrijoje, kartu su jos trumpais sezonų ciklais, efektyvūs papildomi įrankiai tampa ypač svarbūs", pripažįsta Stüber. TC eMap® dėka, mados paslaugų teikėjas kartais pasinaudoja teikiamomis galimybėmis planuojant individualius maršrutus ir apskaičiuojant jų išlaidas. Praktiką atliekantiems asmenims rekomenduoja dažniau pasinaudoti TimoCom transporto barometru, tam kad galima būtų susikurti tinkamą rinkos vaizdą, kuris yra pagrindas derybose. Ateityje bendradarbiavimas tarp šių dviejų įmonių bus dar aktyvesnis, sujungus mados paslaugų teikėjo maršrutų planavimo programą su TimoCom krovinių ir transporto birža. TC Connect sąsajos dėka, transporto ir krovinių pasiūlymai automatiškai gali būti perkeliami iš įmonės vidinės krovinių ekspedijavimo programos į TC Truck&Cargo®

Dviejų šeimų įmonės ir toliau yra vystomos
Abudu paslaugų teikėjai savo klientams siūlo ilgametę šios industrijos Know-how patirtį. Meyer & Meyer koncentruojasi į naujas technologijas, novatorišką autoparką, nuoseklų antrinį perdirbimą ir saulės energiją. TimoCom taip pat jaučiasi atsakingas šioje srityje ir nuosekliai veikia kaip aplinkai draugiška pirkimų-pardavimų platforma. Geros darbuotojų darbo sąlygos ir gera darbo aplinka yra glaudžiai susiję, kai kalba eina apie efektyvumo padidėjimą. "Šios dvi įmonės investuoja į ateitį ir perduoda pasauliui įmonių vertybes - ir tai yra tas, kas lemia mūsų sėkmę", aiškina Stüber. Dennis Zimmerling per artimiausius trejus praktikos metus taip pat vadovausis šiomis tendencijomis. Galų gale, jis yra tiesiogiai įpareigotas naudotis specialiai Meyer & Meyer ir TimoCom pritaikytais sprendimais.  

Daugiau informacijos rasite apsilankę www.timocom.lt ir www.meyermeyer.de.

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų