19.09.2013

Protingas sprendimas: Geoliner Trucking & Transport krovinių biržoje naudoja TomTom

Transporto įmonės naudodamos TC eMap®taupo laiką ir laimi verslo partnerių palankumą

(1)

"Man nereikia nieko papildomai įdiegti? Ar galiu aš stebėti savo transportą TimoCom-e naudodamas tą patį slaptažodį, kurį aš naudoju TomTom? ", klausia ponas Kitay, kuris yra tokio paties pavadinimo transporto įmonės vykdomasis direktorius. "Savaime suprantama! Tai ir yra pagrindinė TC eMap®nauda. Jeigu dirbate kartu su kitais subrangovais, tai Jums suteikia galimybę vienu metu ir vienoje vietoje stebėti įvairias telematikos sistemas," patvirtino Smahan Dahmani iš TimoCom.

Taip pat rinkodaros vadovas klientui aiškina, jog jam bendradarbiaujant su skirtingais verslo partneriais dabar nereikia klaidžioti tarp skirtingų programų. Naujasis stebėjimo sprendimas jau yra susietas su jo krovinių birža naujosios TC eMap®dėka. Transporto priemonės buvimo vietos nustatymas veikiant TomTom Business Solutions bus supaprastintas, tie patys priėjimo duomenys yra įvedami tiesiogiai į TC eMap® . "Mes jau daugelį metų  naudojamės telematikos paslaugomis, tačiau bendradarbiaujant su krovinių birža viskas dar paprasčiau ir taip mes sutaupome labai daug laiko", sako vykdomasis direktorius ir atitinkamai palygino: "Krovinių birža tai pyragas, o Tracking, tai jo viršus padengtas saldžiu glajumi"

Nėra taip, kad GPS duomenys automatiškai yra matomi visiems vartotojams
Einhovene 2008 m. pradėjusi savo veiklą, įmonė plėtė savo verslo galimybes. Nepaisant augančios internacionalizacijos, prieinamumas neturėtų tapti kliūtimi. "Esant reikalui, įvedant transporto pasiūlymus į krovinių biržą, mes visuomet akcentavome, kad mūsų transporto priemonės visuomet gali būti stebimos. Tai suteikia klientams daugiau saugumo, todėl jie būtent ir renkasi mus", sako Kitay. Nėra taip, kad GPS duomenys automatiškai yra matomi visiems vartotojams. "Kiekvienas gali apsispręsti, kas ir kaip ilgai gali stebėti transporto priemonę. Prieigos laikas suteikiamas tik konkrečiam maršrutui", paaiškino Dahmani.

Informacijos srautas yra optimizuotas
Tracking sprendimų dėka, nebelieka vietos ilgiems varginantiems skambučiams, o visas informacijos srautas tarp suinteresuotų asmenų yra optimizuotas. Tuo metu, kai sunkvežimio vairuotojas netrukdomas dirba savo darbą, krovinio siuntėjas bet kuriuo metu gali sužinoti krovinio buvimo vietą. Susidomėjęs savo kroviniu verslo partneris gauna esamą ir patikimą informaciją, kuri savo ruožtu, sukuria gerą pagrindą pasitikėti paslaugų teikėju.

Jau dabar TC eMap®  yra susietassu 25 skirtingomis telematikos paslaugų teikėjų sąsajomis. Šiuo metu TimoCom veda derybas su kitais 50. Dahmani pataria klientams išbandyti šį produktą: "Rinka ir toliau plečiasi ta linkme, tad kada nors ateis toks laikas kai Jūs negalėsite net pajudėti be GPS." Geoliner Trucking &Transport BV jau pažino šių laikų ženklus. Šiuo Tracking simboliu Jie pažymėjo savo sunkvežimio puspriekabę.

Daugiau informacijos susijusios su TimoCom ir Geoliner Trucking &Transport BV rasite apsilankę www.timocom.lt ir www.geoliner.net

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų