18.08.2016

Sėkmė, pasiekta patirtimi ir lankstumu

Augant su TimoCom transporto platforma: Zrnožit d.o.o. iš Juodkalnijos

(1)

Erkratas, Vokietija,18.08.2016 – šeimos valdoma bendrovė Zrnožit d.o.o. turi penkiaženklį TimoCom ID numerį, mažiausią kliento numerį Juodkalnijoje - tai įrodo, kad jie daug metų aktyviai naudojasi transporto platforma. Tuo pačiu mėsos produkcijos gamintojai, naudodamiesi transporto platforma, kaip keliu į ilgalaikę sėkmę ir augimą savo nišinėje rinkoje, gali pasigirti ilga istorija. Dėl savo gebėjimo prisitaikyti prie aplinkybių ir komercinio kruopštumo bendrovė tapo refrižeratorių transporto priemonių rinkos lyderiu Balkanuose.

Reikšmingas augimas nišinėje rinkoje

Jovan Kaluđerović’s bendrovė, įkurta 1992 metais, yra įsikūrusi Lovćen-Massivs Cetinje, nedideliame Juodkalnijos mieste, esančiame tik 33 km nuo vandenyno. Būtent jūros ir kalnų oras svarbiausiam bendrovės produktui, apdovanojimą pelniusiam kumpiui „Njeguški pršut", suteikia ypatingą skonį.

Kadangi mėsa yra pagrindinis bendrovės, kuri turi 27 darbuotojus, pervežamas produktas, jų refrižeratoriuose sunkvežimiuose yra įrengti Juodkalnijoje unkalūs mėsos kabliai. Tačiau lankstus šių kablių naudojimas refrižeratoriuose sunkvežimiuose leidžia taip pat gabenti kitas šaldytas prekes. Štai kodėl Zrnožit d.o.o. ir TimoCom bendradarbiauja:

"Dėl TimoCom transporto platformos ir mūsų lanksčių priekabų esame refrižeratorių transporto priemonių rinkos lyderis mūsų Balkanų dalyje, - išdidžiai teigia Jovan Kaluđerović. Į tarptautinę transporto rinką mes įžengėme 2002 metais, o 2004 metais, siekdami, kad mūsų sunkvežimiai turėtų grįžtamųjų krovinių, tapome TimoCom klientais. Tuo metu mes turėjome du sunkvežimius, o dabar turime devyniolika."

 

Apdairumas, kaip ilgalaikės partnerystės pagrindas

Paskutiniuosius 12 metų Zrnožit d.o.o. išliko lojalus TimoCom klientas ne tik dėl patogaus atskirų programų, visų pirma krovinių ir transporto biržoje, naudojimo, bet ypač dėl labai svarbios savybės, kuria pasižymi IT paslaugų teikėjas: saugumo.

"Transporto platforma gali naudotis tik patikrintos įmonės," sako Jovan Kaluđerović. "Ir ne tiktai, prieš pasirašydami bet kokias sutartis, pasinaudodami platformos vidaus verslo katalogu, mes tikriname kiekvieną potencialų verslo partnerį. Jei viskas gerai, mes, naudodamiesi platformos teikiamomis priemonėmis, tiesiogiai susisiekiame su mūsų būsimu partneriu. Mes tikrai vertiname efektyvų darbo procesą, kurį suteikia TimoCom. Tai padeda mums greitai kiekvieną kartą rasti patikimus ir mokius partnerius."

Jų išmintingas požiūris visus tuos metus padėjo augti Zrnožit d.o.o. aukštos kokybės, naudingų verslo partnerių, daugiausia ekspeditorių, tinklui. Pavyzdžiui, jie šiuo metu dirba su TimoCom klientu Austrijoje, kuris reguliariai visus metus vežioja jų prekes:

net ir tos bendrovės, kurios dažniausiai ieško grįžtamųjų krovinių, siekdamos ilgalaikės partnerystės, gali naudotis transporto platforma. Zrnožit d.o.o. sėkmė įrodo, kad TimoCom IT logistikos sprendimas siūlo kažką kiekvienam transporto pramonėje, ypač tiems, kurie siekia didesnio efektyvumo.

Daugiau informacijos apie TimoCom ir Zrnožit d.o.o. galima rasti www.timocom.lt ir www.zrnozit.me.

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų