03.07.2015

Septyni vienu smūgiu: Skaitytojai išrinko TimoCom "Geriausiu prekės ženklu

Nuoseklūs rezultatai kategorijoje "krovinių biržos"

(2)

Erkrath, 2015 m. liepos 3 d. - Septintą kartą iš eilės TimoCom buvo išrinktas kaip "Geriausias prekės ženklas" kategorijoje "krovinių biržos". Balsavo 8 430 Vokietijos žurnalų "lastauto omnibus", "trans aktuell" ir "FERNFAHRER" skaitytojai. Kaip ir tarptautinės bendrovės sektoriuje, tokios kaip, Mercedes-Benz ir Schmitz Cargobul, kitose susijusiose kategorijose, didžiausia Europos transporto platforma ir vėl užlipo ant nugalėtojų pakylos.

Apdovanojimas, kurį teikia leidybos kompanija ETM, pagerbia inovatyvių produktų ir transporto pramonės paslaugų plėtros  pastangas. O TimoCom ir krovinių birža TC Truck&Cargo® atliko svarbų vaidmenį. Marketingo direktorius Christof Thesinga priėmė apdovanojimą šventinės ceremonijos, įvykusios birželio 11 d. Goldbergwerk, Fellbach, Vokietijoje metu. Iš ties didelė garbė, kad skaitytojai balsavo už mus kategorijoje "Krovinių birža" septintą kartą iš eilės, nes jie yra mūsų programinės įrangos naudotojai. Negalėtų būti geresnio kokybės ženklo. Man džiugu matyti, kad mūsų bendrovės vertė dar kartą padidėjo." Ir mirktelėjęs akį prideda, "Beje, aš netikiu posakiu, kad po puikių septynių metų ateina sunkūs septyneri metai."

Sekimo sprendimai, mobili prieiga ir platus produktų asortimentas
Mobili prieiga ir maršruto skaičiavimo ir sekimo sprendimo TC eMap®, sujungto su krovinių birža, plėtojimas yra IT bendrovės privalumai. Vyriausiasis atstovas Marcel Frings patvirtina skaitytojų nuomonę, "Mes galime matyti, kad programėlė sulaukia puikių atsiliepimų analizuodami didėjančius naudotojų skaičius. Šiomis dienomis, daugiau negu 4 200 klientų reguliariai naudoja transporto barometro programėlę su savo sutartinėmis programomis. Šios programėlės pagalba jie gali pasiekti kiekvieną dieną iki 450 000 krovinių ir transporto pasiūlymų Europoje ." Be to, TC eMap® sulaukia vis didesnio naudotojų ir telematikos partnerių skaičiaus. Mūsų naudotojai gali matyti daugiau negu 130 skirtingų telematinių sistemų viename žemėlapyje. Ir žinoma, jie gauna naudos iš paprasto programos naudojimo, kurį šiais metais pagerinome dar kartą, pasakoja Frings.

Galiausiai, tai plataus krovinių ir transporto pasiūlymų ir įvairių naujų funkcijų, kurios iškelia IT bendrovę į sąrašo viršų kiekvienais metais, mišinys. Štai kodėl TimoCom laikosi šių prielaidų: Mes negalime užmigti ant laurų. Net dabar dirbame tieskomunikacijos priemonės, kuri greitai taps greito ir paprasto pasikeitimo pramonės viduje standartu. Tikimės, kai tai reikš ir aštuntą apdovanojimą "Geriausio prekės ženklo" kategorijoje.

Norėdami sužinoti daugiau informacijos apie TimoCom, apsilankykite adresu www.timocom.lt.

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų