18.09.2018

Tarptautinė komercinio transporto paroda IAA 2018 TIMOCOM Smart Logistics System

Augmented Logistics Europos logistikai

(1)

Erkratas / Hanoveris, Vokietija, 2018.09.19 - jau aštuntą kartą iš eilės didžiausia Europos IT kompanija logistikos srityje TIMOCOM pasirodys Tarptautinėje komercinio transporto parodoje IAA 2018 Hanoveryje. Šiais metais TIMOCOM pasinaudos proga pristatyti kažką naujo. Vienoje didžiausių mobilumo, transporto ir logistikos parodoje kompanija pristatys savo pirmąją išmaniosios logistikos sistemą Smart Logistics System, pristatančią Augmented Logisticssu nauju ir lanksčiu logotipu (Flexible logo).

Jau daugiau kaip dvidešimt metų TIMOCOM kartu su savo klientais dirba tam, kad tvariai pakeistų ir skaitmenizuotų logistikos pramonę. Dabar, žengdama dar vieną žingsnį pirmyn, kompanija keičiasi kartu su jais. Visa tai pagrįsta nauja kompanijos vizija ir misija. TIMOCOM tiki pasauliu, kuriame nėra logistikos problemų, todėl jų misija tapo sukurti išmanią, saugią ir paprastą logistikos pramonę. Ši strategija, žinoma, atsispindi jų naujojoje prekės ženklo tapatybėje.
Tačiau kokie tiksliai yra tokios kaitos veiksniai?

Smart Logistics System

IT direktorius Ansgar Max paaiškina, kaip vyksta perėjimas iš krovinių biržos į novatorišką logistikos ateities sistemą: „TIMOCOM yra daugiau nei tik krovinių birža ar platforma, kuri jau ilgą laiką didžiausią dėmesį skiria transportui. Smart Logistics System – tai programų, paslaugų ir sąsajų įvairovė. Kalbant techniškai, tai yra mikro arba REST paslaugos, uostų darbininkų talpyklos ir koordinavimo priemonės kaip, pvz., „Kubernetes“.
Pasitelkę savo nuolatinę integraciją ir tęstinį pristatymą, bei, žinoma, judrųjį vystymosi procesą, esame pajėgūs veiksmingai reaguoti į rinkos reikalavimus.“ TIMOCOM - Smart Logistics System yra kitas loginis žingsnis siekiant užtikrinti, kad klientai gautų pelną iš įmonės išmaniųjų paslaugų.   

Ateitis – patobulinta logistika

TIMOCOM daugybę metų siūlo „krovinių ir transporto priemonių erdvę“. Klientai ir toliau turės prieigą prie visų didžiausios Europos krovinių biržos teikiamų privalumų ir pridėtinės vertės. „Augmented Logistics“ žada daugiau nei 127 000 naudotojų didesnį lankstumą ir efektyvumą, nes TIMOCOM palaiko jų logistikos procesus. Įmonės atstovas spaudai Gunnar Gburek paaiškina TIMOCOM pasirinktą terminą, atspindintį jų naująją strateginę misiją: „Mes nuolat siekiame automatizuoti logistikos procesus ir užtikrinti, kad klientai galėtų lengvai naudotis mūsų sistema. Augmented reiškia plėtrą, tobulėjimą, didėjimą. Kiekvienas mūsų sistemos skaitmeninis tobulėjimas daro mūsų klientų procesus išmanesnius, o tai savo ruožtu leidžia jiems dar labiau padidinti savo konkurencinį pranašumą. TIMOCOM tai reiškia, kad ateityje didžiausias dėmesys bus skiriamas Smart Logistics System plėtojimui ir klientų tinklo kūrimui.“

Lankstus logotipas ir naujasis prekės ženklo tapatumas

Naujasis lankstus logotipas atspindi pakeistą prekės ženklo tapatybę vizualiniu lygmeniu. Rinkodaros direktorė Pélagie Mepin komentuoja naują ir novatorišką logotipą: „Mūsų naujasis logotipas – tai mūsų pačių, kaip pirmaujančios ir, svarbiausia, tendencingos IT logistikos kompanijos, įvaizdžio išraiška. Mes sąmoningai pasirinkome šiuolaikišką ir lankstų dizainą. Norėjome pristatyti TIMOCOM, logistikos pramonės ir ypač  daugiau kaip mūsų 40 000 klientų universalumą bei varomąją jėgą. Lankstus logotipas leidžia TIMOCOM sukurti dar tikslingesnius ir specifinius klientų ryšius.

Naujoji TIMOCOM prekės ženklo tapatybė bus oficialiai pristatyta Tarptautinėje komercinio transporto parodoje IAA 2018,13 salėje, C29 stende. Vienoje didžiausių logistikos konferencijų Vokietijoje lankytojai galės susipažinti su visomis naujosios TIMOCOM strategijos detalėmis ir sužinoti daugiau apie daugybę Smart Logistics System galimybių.

Daugiau informacijos apie TIMOCOM galima rasti www.timocom.lt

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų