15.08.2018

TimoCom jau 10-ąjį kartą laimi ETM apdovanojimą: geriausias 2018 metų prekės ženklas

TimoCom transporto platforma padeda įmonėms skaitmenizuotis

(5)

Jubiliejus ir specialus pagerbimas: IT specialistas TimoCom jau dešimtąjį kartą iš eilės oficialioje „ETM Verlag“ ceremonijoje, vykusioje birželio 21 d., gavo apdovanojimą už geriausią prekės ženklą krovinių biržos kategorijoje. Atvertas naujas didžiausios Europos transporto platformos sėkmės istorijos skyrius, kuris prasidėjo 1997 m. Sandėliavimo birža yra pirmasis TimoCom sukurtas produktas ir svarbiausia transporto platformos dalis. Pastaraisiais metais platforma nuolat plėtėsi ir šiuo metu joje siūlomos įvairios programos, skirtos visam transporto procesui palaikyti.

TimoCom geriausias prekės ženklas krovinių biržos kategorijoje.

Šiais metais bendrovės atstovas spaudai Gunnar Gburek priėmė apdovanojimą „Neuen Schloss“ Štutgarte. Savo padėkos kalboje jis akcentavo skaitmenizaciją logistikos srityje ir tai, kaip TimoCom prisideda kuriant naujus sprendimus.

 

„Šis apdovanojimas, kurį gauname jau dešimtąjį kartą iš eilės, rodo, kad TimoCom transporto platformos paslauga tiksliai atspindi mūsų klientų poreikius. Mes toliau augame skaitmeninimo srityje, ypač siūlydami sąsajas, kurios suteikia pridėtinės vertės. Dar kartą norėtume padėkoti visiems ETM skaitytojams, kad pasitikite mumis. Šis pasitikėjimas ne tik patvirtina tai, ką darome, bet ir įkvepia mus kasdien tobulėti“, – kalbėjo G. Gburek.

 

ETM geriausio prekės ženklo apdovanojimas įrodo mūsų pasiryžimą kurti inovatyvius produktus bei paslaugas transporto ir logistikos pramonės srityje. TimoCom dar kartą galėjo atsiskleisti kaip novatoriškų sprendimų pradininkai, kuriems ETM leidinių, tokių kaip eurotransport.de, lastauto amnibus, trans aktuell ir FERNFAHRER, skaitytojai skyrė daugiau kaip 30 proc. savo balsų.

 

 

Daugiau informacijos apie TimoCom rasite apsilankę www.timocom.lt.

 

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų