15.08.2012

TimoCom klientai apie TimoCom

Krovinių ir transporto biržos TimoCom klientai apie TimoCom

(1)

Diuseldorfas 2012-08-15. TimoCom visada pasinaudoja galimybe susitikti ir tiesiogiai pabendrauti su savo klientais. Paskutinį kartą tokia proga buvo paroda „TransBaltica“, kuri gegužės pabaigoje vyko Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO. TimoCom stende dirbo Lietuvos vežėjams, ekspeditoriams bei logistikos specialistams jau pažįstamas Rinkodaros skyriaus Baltijos šalims vadovas Denisas Pašala. Jis pripažįsta, kad tokių renginių metu kiekvieną kartą įsitikina gyvo žodžio klientams svarba.

Tačiau kodėl dabar prisiminėme „TransBaltica“? Parodos dienomis TimoCom stende buvo surengta fotosesija, ir štai jau pagaliau galime pristatyti lankstinuką, iš kurio puslapių žvelgia nuolatiniai mūsų klientai – Lietuvoje veikiančių solidžių tarptautinių ekspedijavimo bei logistikos įmonių atstovai.

„Tai buvo ne tik fotosesija, bet ir interviu. Klientų paprašėme išskirti vieną svarbiausią priežastį, kodėl jų kompanijai naudinga bendradarbiauti su krovinių ir transporto birža. Fotosesijoje ir interviu dalyvavo keturi mūsų klientai, ir kiekvieno jų atsakymai buvo skirtingi“, – sakė Denisas Pašala.

Andrius Stalioraitis, UAB „Grens Cargo“ direktorius, pabrėžė, kad jiems svarbiausia – transporto įmonių patikimumas. Vežėjus iš transporto biržos TC Truck&Cargo® jų kompanija renkasi drąsiai: „Tai savotiškas jų kokybės ženklas“.

Tomas Zdanavičius, UAB „Hellmann Worldwide Logistics“ direktorius, išskyrė, kad bendradarbiavimas su krovinių ir transporto birža padeda rasti laisvų krovinių ir išvengti tuščios ridos iki kitos pakrovimo vietos: „TimoCom pagalba musu transportas tuščias važiuoja žymiai mažiau“.



Artūras Kabeševas, UAB JIPET Spedition“ direktorius, pripažino, jog krovinių ir transporto biržos TC Truck&Cargo® programa iš kitų išsiskiria patikimumu ir puikiu aptarnavimu, dėl to transporto ir krovinių pasiūlymų paieška yra efektyvi.



Aidas Kazlauskas, UAB „Kazand“ Multimodalinių krovinių pervežimų skyriaus vadovas, patvirtino, kad jų įmonei krovinių ir transporto birža TC Truck&Cargo® reiškia aktualius krovinių ir transporto pasiūlymus bei patikimus verslo partnerius visoje Europoje.

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų