03.04.2017

TimoCom metiniai rezultatai: viršyti 2016 m. lūkesčiai

Didžiausia Europoje transporto platforma fiksuoja didžiausią metinę apyvartą nuo pat įsikūrimo pradžios

(3)

Erkrath, Vokietija, 03.04.2017 – 2016 m. TimoCom sugebėjo sustiprinti savo pozicijas Europos transporto platformų sektoriuje. Praėjusiais metais 110 000 naudotojų pateikė 68,3 milijonus krovinių ir transporto pasiūlymų. Tai dar kartą įrodo, kad TimoCom yra didžiausią pasiūlymų kiekį Europoje turinti transporto platforma. Be to, didžiulės sėkmės susilaukė naujai pristatyta dokumentų įkėlimo ir atsisiuntimo funkcija. Nuo rugsėjo iki metų galo naudotojai įkėlė 16 000 dokumentų.

Didžiulis augimas

Erkrath, Vokietijoje įsikūrusi įmonė, kuri turi savo atstovybes Lenkijoje, Vengrijoje ir Čekijoje turi daugiau kaip 400 darbuotojų. 2016 m. sulaukė didžiausios sėkmės įmonės istorijoje nuo pat 1997 m., kai įmonė pradėjo savo veiklą. Vidutinio dydžio įmonei pavyko pasiekti 62,2 milijonų metinę apyvartą. Tai yra 5,5 milijonais daugiau nei praėjusiais metais. Įmonė taip pat džiaugiasi galėjusi pasveikinti 7 300 klientų, kurie pasirašė naujas sutartis su TimoCom. Su jais klientų tinklas išsiplėtė iki 36 000 ir tai reiškia, kad bendras platformos naudotojų skaičius siekia daugiau kaip 110 000. Praėjusiais metais šie klientai biržoje pateikė daugiau kaip 68,3 milijonus krovinių ir transporto pasiūlymų. Dar vienas sėkmės įrodymas – aštuntą kartą iš eilės „ETM Verlag“ įteiktas „Geriausio prekės ženklo“ apdovanojimas ir „BMEnet GmbH“ („Association Supply Chain Management, Procurement and Logistics e.V.“) ketvirtą kartą suteiktas pripažinimo ženklas „Krovinių pasiūlymų pirkimo sprendimai“ bei antrą kartą – „Transporto pasiūlymo pirkimo sprendimai“.

Skaitmeninei transformacijai pasirengę naudotojai

Svarbiausia praėjusių metų tema buvo skaitmeninė transformacija. Tai esminis ateities transporto ir logistikos pramonės, o tuo pačiu ir transporto platformos, komponentas. Todėl svarbu, kad naudotojai pasiruoštų nuolatiniam skaitmeninimo procesui. Akivaizdus to pavyzdys yra į verslo katalogą TimoCom įtraukta naujoji dokumentų įkėlimo ir atsisiuntimo funkcija. Katalogą sudaro daugiau kaip 36 000 įmonių iš 44 Europos šalių. Naudodami šią funkciją, klientai į savo įmonių profilius gali įkelti dažnai naudojamus dokumentus, kad potencialūs verslo partneriai juos galėtų atsisiųsti. Iki metų galo buvo įkelta daugiau kaip 16 000 dokumentų. Dar vienas sėkmės komponentas yra TimoCom Messenger pokalbių programa, kuria jau išsiųsta daugiau kaip 5 milijonai atskirų pranešimų. Kalbant apie procesų optimizavimą naudojantis sąsajomis, įmonei prisijungti prie transporto platformos pavyko įkalbinti daugiau kaip 200 telematikos paslaugų teikėjų. Klientai viename žemėlapyje gali patogiai stebėti savo transporto priemonių būseną, naudodami TimoCom sekimo funkciją. Tai reiškia, kad įvairių teikėjų skirtingų programų kaitaliojimas jau praeityje.

Novatoriškas perspektyvos 2017-iesiems

Po labai sėkmingų 2016 metų, IT paslaugų teikėjas jau rengia klientams skirtus patobulinimus: „Pavyzdžiui, metų viduryje ketiname plėsti transporto platformą, ją papildydami itin svarbia programa, padėsiančia optimizuoti procesus su mūsų klientais. Šią programą specialiai pristatysime Miunchene vyksiančioje parodoje „2017 m. transporto logistika“, sako įmonės atstovas Gunnar Gburek.

 

Daugiau informacijos apie TimoCom rasite adresu www.timocom.lt

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų