27.11.2015

TimoCom pokalbių programa jau pasirodė!

Svarbus žingsnis TimoCom, svarbus žingsnis pramonei

(1)

Erkrath, 2015-11-27 - Įsivaizduokite tipišką transporto ir logistikos bendrovę. Ar pagalvojate apie telefoną, pieštuką, užrašų knygutę ar telefonų knygą? Didžiausios Europos transporto platformos tiekėja pagalvojo apie visiškai kitus dalykus: klaviatūrą, ekraną, pelę ir pokalbių langą. Apie tai, kas užtikrina ir profesionaliai supaprastina bendrą darbo eigą ir, žinoma, verslo komunikaciją. Ši idėja davė pradžią naujam bendravimo įrankiui, kuris skirtas pramonei: TimoCom Messenger. "Naujokas" atsiradęs transporto platformoje yra iš karto prieinamas 100 000 vartotojų be jokių papildomų išlaidų ir tai yra ne vien tik pokalbiai.

Greitesnės derybos ir sutarčių sudarymas, ilgalaikė dokumentacija
 
Messenger pristatymas iš pagrindų pakeičia visą verslo komunikacijų spektrą TimoCom vartotojams. Dabar jūs turite galimybę pasirinkti pasiūlymą TC Truck&Cargo® krovinių biržoje ir vienu paspaudimu pradėti su pasiūlymu susijusį pokalbį su verslo partneriu. Tai sutaupo daug laiko sudarant sandorį. Kai tik derybos sėkmingai užbaigiamos, pokalbis gali būtį išsaugomas kaip PDF formato failas arba atspausdinamas kaip teisiškai įpareigojantis susitarimas.  Saugumo aspektas taip pat nepamirštamas: Priešingai, nei kad viešai prieinamose pokalbių programose, klientai, bendraujantys per TimoCom Messenger, gali būti tikri, kad jie bendrauja su tikru asmeniu. Kiekvienas naujas klientas yra pirmiausia kruopščiai patikrinamas ir tik tada gauna patvirtinimą prieigai į transporto platformą.
Be su pasiūlymais susijusių pokalbių, Vokietijoje įsikūrusi IT bendrovė taip pat teikia bendrųjų pokalbių funkciją, skirtą tinklaveikai. Puikūs kontaktai yra būtini.  Bendrųjų pokalbių funkcijos pagalba, mūsų vartotojai dabar gali susikurti pasirinktų partnerių tinklą ir lengvai bendrauti Messenger programėlėje. Pasak TimoCom vyriausiojo atstovo Marcel Frings, nėra lengvesnio būdo palaikyti verslo santykius. Kitas privalumas: Transporto platformos vartotojai taip pat gali naudoti bendrųjų pokalbių funkciją vidaus bendravimui tarp kolegų norint greitai pasikeisti informacija, su sąlygą, kad jie taip pat turi TimoCom licenziją.

Pasinaudokite verslo galimybėmis bet kuriuo paros metu
Transporto pasaulyje, greita reakcija ir prieinamumas atlieka įpatingą vaidmenį. Vartotojai taip pat gali naudoti Messenger keliaujant ir daugelyje savo įrenginių. Jie paprasčiausiai turi prisijungti prie savo TimoCom paskyros per transporto barometro programėlę mobiliuosiuose įrenginiuose ir visi jų kontaktai ir pokalbių turinys yra automatiškai sinchronizuojami. Messenger programėlė, kurią galima naudoti keliuose įrenginiuose, yra privalumas mūsų vartotojams pasiūlymų platformoje, kai jie yra kelyje, ir ypač po darbo valandų.  Nesvarbu, ar norite pasiruošti kitos dienos verslo sandoriams ar gauti preliminarią peržiūrą. Su Messenger vartotojai gali peržiūrėti diskusijų statusą ne tik stacionariame PC, bet ir mobiliuosiuose įrenginiuose, paaiškino Marcel Frings.

Nuo šiol, pirmasis TimoCom Messenger yra skirtas siekiant įgyti atramos tašką transporto ir logistikos sektoriuje ir iš pagrindų keičia vartotojo darbo eigą. Tai reiškia: 100 000 vartotojų. Vieną TimoCom bendruomenę. Bendrauti esant bet kur.


Sužinokite daugiau informacijos apie TimoCom adresu www.timocom.lt.

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų