21.09.2016

TimoCom pristato nauja funkcija

Skaitmeninė transformacija didžiausioje Europoje transporto platformoje

(1)

Erkratas, Vokietija, 2016-09-21 – A 14 rašto žodis vis labiau tampa būtiniausiu transporto ir logistikos pramonės žodyno elementu ir daugiau nebegali būti ignoruojamas bendrovių. Kalba eina apie „skaitmeninimą". Jis neabejotinai įgauna pagreitį. Dabar bendrovės, siekdamos užtikrinti konkurencinį pranašumą, turi pradėti optimizuoti savo procesus. Tam, kad paremti savo 110 000 naudotojų, IT paslaugų teikėjas TimoCom išplėtė savo transporto platformą, įtraukdama svarbią funkciją: nauja dokumentams skirta įkėlimo ir atsisiuntimo funkcija.

Tiesiog unikali!

Pateikiamas pavyzdys, kaip ji veikė praeityje: reikiamas krovinys buvo rastas ir abu verslo partneriai pasiekė susitarimą. Tada faksu arba elektroniniu paštu turėjo būti pasikeista įprastais dokumentais. Jų dažnai reikėdavo ilgai laukti arba, blogiausiu atveju, nebūdavo sulaukiama visai. Tada prasidėdavo pokalbiai telefonu ir būdavo prarandama daug brangaus laiko bei pakrikdavo nervai. Dabar, pasak company spokesman Marcel Frings, visą tai pakeis tiesiog vienintelis dokumentų įkėlimas: "įkėlimo ir atsisiuntimo funkcija, integruota  kataloge, leidžia mūsų vartotojams į savo bendrovės profilį įkelti dažnai iš jų reikalaujamus dokumentus, tokius kaip ES licencija, spausdintas firminis blankas ar tranzitinis prekių draudimas, tokiu būdu sudarant galimybę juos atsisiųsti kitiems TimoCom naudotojams. Tai reiškia, kad daugiau nebereikia atlikti sunkios dokumentų siuntimo faksu ar elektroniniu paštu užduoties. "Be to, kad sutaupoma laiko, yra dar vienas kur kas svarbesnis privalumas: įkeldami savo dokumentus, naudotojai gali žymiai padidinti savo konkurencinį pranašumą, kadangi kuo bendrovės profilis bus išsamesnis ir detalesnis, tuo daugiau galimybių bus sudaryti sandorį.

Saugumas ir matomumas

Ypač keisdamiesi skaitmeniniais duomenimis, norite būti tikri, kad duomenys yra saugūs ir saugiai perduodami. Dažnai tai nėra užtikrinama, kai duomenys yra siunčiami naudojantis viešosiomis pranešimų siuntimo paslaugomis arba elektroniniu paštu. Naudodamiesi nauja įkėlimo ir atsisiuntimo funkcija, TimoCom klientai, kalbant apie duomenų apsaugą, yra saugūs, kadangi jų duomenys yra saugomi laikantis griežtų Vokietijos duomenų apsaugos įstatymų, o saugomi dokumentai visada yra saugūs ir užšifruoti. Be to, jie visada viso įkėlimo proceso metu gali visiškai kontroliuoti savo dokumentų matomumą, kadangi įkelti dokumentai nėra matomi nei TimoCom, nei kitiems TimoCom naudotoja. Tik tada, kai įkeltas dokumentas yra nustatomas taip, kad būtų matomas kitų, jį gali peržiūrėti ir atsisiųsti kiti transporto platformos naudotojai.

Kas dar yra matoma:TimoCom paklojo skaitmeninimo pamatus.Dabar atėjo eilė daugiau kaip 36 000 įmonių praktiškai panaudoti žodį: pradėkime!

Daugiau informacijos apie TimoCom rasite apsilankę www.timocom.lt.

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų