01.07.2013

"Transport logistic 2013": Peter Ramsauer susidomėjo TimoCom naujovėmis

Vokietijos Federalinis Transporto Ministras aplankė TimoCom parodos stendą pristatant TC eMap®

(5)

Miunchenas, 2013.06.07 – Pasibaigusi paroda "Transport logistic 2013" vykusi Miunchene, TimoCom Soft- und Hardware GmbH pateikė teigiamą suvestinę. Svarbiausias įvykis buvo naujasis TC eMap® turintis sekimo funkciją "Tracking", kurios pagalba visi įprasti telematinių sistemų teikėjai gali būti pateikti vienoje platformoje. TimoCom dalyvaudamas didžiausioje pasaulyje parodoje, skirtoje logistikai, mobilumui, IT ir pristatymų grandies verslo vadybai, pirmą kartą publikai pristatė savo paskutinę naujovę. Peter Ramsauer, Vokietijos Federalinis Transporto Ministras, taip pat aplankė TimoCom stendą, kur išsamiai susipažino su įmonės veikla.

Dalyvaujant beveik 2 000 dalyvių iš 65 šalių, paroda "Transport Logistic" atrodė įspūdingai, demonstruodama savo išskirtinę vietą pramonės mugių organizavime. Daugiau nei 53 000 parodos lankytojų nudžiugino dalyvius apsilankius jų paruoštuose stenduose.  TimoCom taip pat buvo naudingas šis visuotinis susidomėjimas – sunku buvo surasti laisvą minutę darbuotojams dirbusiems mūsų stende.

Didelis susidomėjimas - universaliu sekimo sprendimu

Parodoje "Transport logistic" įmonė pristatė įvairiapusę tematiką. Naujasis TC eMap® pirmą kartą buvo pristatytas plačiajai visuomenei ir buvo tikrinamas ypač atsargiai. Tai trys sprendimai - skirti transporto pramonei. Naudotojai gali tiesiogiai apskaičiuoti trasą į numatytą krovinio paskirties vietą, integruotame maršrutų planavimo modulyje, esančiame Europoje rinkos lyderio poziciją užimančioje krovinių ir transporto biržoje TC Truck&Cargo® . Tuo pačiu, TC eMap® jie gali apskaičiuoti maršruto kelionės išlaidas ir papildomas išlaidas. Tačiau produkto pagrindinis akcentas yra sekimo sprendimas "Tracking", kurio dėka vartotojai gali matyti visas dažniausiai naudojamas telematines sistemas vienoje platformoje.

Svarbus svečias aplankė TimoCom parodos stendą

Prieš prasidedant parodai nuo gamintojo nepriklausoma sekimo sistema - "Tracking", gavo teigiamų atsiliepimų Europos žiniasklaidoje. TC eMap® pristatyme Peter Ramsauer, Vokietijos Federalinis Transporto Ministras, asmeniškai atvyko į pristatymą, kad pats galėtų susidaryti nuomonę apie pristatytą naujovę. Bekalbant su Marcel Frings, TimoCom Vyriausiuoju Atstovu, ministras buvo ypatingai susidomėjąs TimoCom ir jo naujoviškais produktais.

TimoCom, tai paslaugų tiekėjas skirtas "Visiems"

Kartu su savo trimis internetinėmis platformomis skirtomis trumpalaikių sutarčių rinkai, ilgalaikių sutarčių rinkai ir visų rūšių sandėlių plotams, Diuseldorfe esanti įmonė suteikia pilną produktų gamą skirtą transporto rinkai. Atsižvelgiant į visą paketą, įskaitant ir naują TC eMap ®, parodoje "Transport Logistic 2013" vienas dalykas, tapo aišku: tiems, kas transporto ir logistikos sektoriuje nori būti efektyvūs, tausoti savo laiką ir išlaidas, jiems nieko daugiau nereikia, išskyrus TimoCom.

Daugiau informacijos apie TimoCom rasite apsilankę www.timocom.lt.

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų