25.11.2014

Vienas dalykas IAA parodoje buvo saugus - TimoCom mobilioji prieiga

Mobilioji prieiga prie visų TimoCom produktų naudojantis programėle padarė įspūdį stendo lankytojams

(1)

2014 m. spalio 2 d. –  Tą dieną baigėsi 65-oji komercinio tranpsorto tarptautinė paroda.  Didžiausia pasaulyje paroda, veikusi 8 dienas, yra didžiausias metų įvykis dirbantiesiems komercinio transporto srityje.

2014 m. spalio 2 d. –  Tą dieną baigėsi 65-oji komercinio tranpsorto tarptautinė paroda.  Didžiausia pasaulyje paroda, veikusi 8 dienas, yra didžiausias metų įvykis dirbantiesiems komercinio transporto srityje. 2 066 dalyviai iš 45 šalių ir ketvirtis milijono lankytojų rodo, kad šių metų renginys buvo iš tiesų sėkmingas. TimoCom, kaip IT įmonė, savo novatoriškumu pateisino metų naujovės vardą. Be didelio dėmesio sulaukusios spaudos konferencijos, parodos stendas taip pat buvo populiari profesionalų, krovininių automobilių gerbėjų ir, žinoma, susidomėjusių klientų susitikimo vieta. Priežastis –  mobilioji prieiga prie visų TimoCom produktų naudojantis nemokama transporto barometro programėle, laikantis aukščiausių saugumo standartų.

 Paprasta naudoti ir prieinama visur

TimoCom komanda, dalyvavusi parodoje, pastarąsias keletą dienų skųstis nuoboduliu negalėjo. Stendas 13-oje salėje pasirodė esąs tikras lankytojų traukos centras. Kiekvienas norėjo išbandyti siūlomus produktus naudodamasi mobiliuoju įrenginiu – išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu. „Pagaliau! Aš ilgai laukiau to laiko, kai būdama bet kur galėsiu naudotis prieiga prie krovinių ir transporto biržos “, sušuko p. Janine Wollgramm. Krovinių gabenimo įmonės „Süd Elm Trans“ Šioningene savininkė buvo TimoCom klientė daugelį metų, ji jungiasi prie TC Truck&Cargo® naudodama išmanųjį telefoną – kad ir kur bebūtų. Norėdami rasti arba pateikti transporto pasiūlymų, taip pat norėdami stebėti savo transporto priemonių judėjimą TC eMap®, jūs jau nebesate priklausomi nuo stalinio kompiuterio.  Mobilioji prieiga taip pat palengvina planuotojų ir savarankiškai dirbančių vairuotojų kasdienį darbą. P. Davidas Rossler iš „Rößler Ray International Transporte & Schüttgutverkehre“ lankėsi parodoje šeštą kartą iš eilės. Jis pasidalino savo patirtimi naudojantis TimoCom mobiliąja versija: „Aš galiu ieškoti krovinių būdamas kelyje arba vakare, jeigu reikalingas atgalinis krovinys.“ O geriausia yra tai, kad aš susipažinęs su rezultatų skydeliu– viskas atrodo taip pat, naudotis taip pat greita ir saugu kaip ir staliniame kompiuteryje.

 Visada saugiai sekite rinką

TimoCom kūrėjams pradėjus kurti mobiliosios prieigos naudojant išmaniuosius telefonus arba planšetinius kompiuterius programėlę, saugumo klausimas buvo ypatingai svarbus. Prisijungimas prie asmeninės paskyros, naudojant TC Login prieigos programinę įrangą, jau žinomas iš asmeniniam kompiuteriui skirtos versijos, mobiliojoje versijoje yra susietas su individualiu PIN ir atitinkamu įrenginiu.  „Tai yra toks pat saugumo principas, kaip ir naudojamas banko kortelėje, tik dar saugesnis“, spaudos konferencijoje sakė p. Marcel Frings, TimoCom vyriausiasis atstovas. Stende apsilankę klientai laikė tai savaime suprantamu dalyku:  „TimoCom yra gerai žinomas dėl  išsamaus saugumo patikrinimo, taigi to paties aš tikėjausi ir šį kartą“, teigia logistikos vadybininkas p. Rossler.  Ursula Neuman iš įmonės „Neuman Fuhrunternehmen“ taip pat buvo įsitikinusi, kad TimoCom paslaugos, kuriomis ji naudojasi, yra patikimos. „Viskas vyko greitai ir sklandžiai. Praėjus vos kelioms valandoms po pirmojo prisijungimo, mobilioji prieiga man jau buvo pelninga. Aš spontaniškai ieškojau transporto pervežimo pasiūlymui. Neįtikėtinai paprasta naudoti transporto birža, o dabar ir ši technikos naujovė sudaro galimybes man būti pasiekiama verslo partneriams bet kuriuo metu ir iš bet kur.“

 Daugiau informacijos apie TimoCom ir mobiliąją prieigą rasite apsilankę www.timocom.lt.

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų