09.01.2014

Visi keliai veda į Milaną: TC eMap® sėkmės istorija tęsiasi!

TimoCom laimi svarbiausią Italijos transporto pramonės apdovanojimą

(2)

Diuseldorfe įsikūrusi IT įmonė TimoCom, dar kartą pasižymėjo savo žemėlapiu TC eMap®, garsėjančia maršrutų skaičiavimo ir sekimo sprendimais. 2013 Lapkričio pabaigoje, krovinių biržos paslaugų teikėjas buvo apdovanotas vienu prestižiškiausiu Italijos transporto rinkos apdovanojimu, kurio pavadinimas yra "Il Logistico dell'anno".

TC eMap® privalumai yra akivaizdūs

Šiais metais dar kartą Italijos logistikos asociacija "Assologistica", kartu su pramonės žurnalu "Euromerci" ir organizacija "Cultura e Formazione – Assologistica" įteikė logistikos apdovanojimus septyniose kategorijose. TimoCom savo sprendimais esančiais - TC eMap® - įtikino žiuri "Technologijų" kategorijoje. Išskirtinis sekimo sprendimas rodantis visas įprastas telematikos sistemas vienoje platformoje. Todėl transporto įmonėms daugiau nereikia atskirai stebėti skirtingų paslaugų teikėjų ir gali patogiai talpinti savo transportą viename žemėlapyje. Integruotas maršrutų planavimo įrankis, TC eMap®, taip pat leidžia apskaičiuoti pasirinkto maršruto atstumą ir jo išlaidas, bei realiu laiku stebėti informaciją esančią keliuose. "Ši nauja technologija optimizuoja informacijos pasiskirstymą tarp užsakovo ir kliento, bei transporto verslą paverčia dar labiau skaidresniu, patikimesniu ir veiksmingesniu", Tommaso Magistrali iš TimoCom yra tuo tikras. Milane įvykusioje Italijos Logistikos konferencijoje, apdovanojimų įteikimo ceremonijos metu, "Cultura e Formazione – Assologistica", prezidentė Donatella Rampinelli, šalies vadybininkui įteikė apdovanojimą. Tarp kitų nugalėtojų tą vakarą taip pat buvo ir Italijoje didžiausia transporto įmonė, ARCESE Group, bei DHL Supply Chain Italy.

Bartolomeo Giachino, Valstybės Transporto Ministras, ceremonijos metu savo kalboje pabrėžė, kad nors Italija ir yra pasaulyje aštuntoje vietoje pagal ekonomikos dydį, Italijos transporto ir logistikos sektorius vis dar turi daugybę spragų. Per ateinančius kelerius metus ir toliau turėtų būti stiprinamos priemonės skatinančios efektyvumą ir konkurencingumą logistikos pramonėje. TimoCom savo produktais jau dabar prisideda prie šių tikslų realizavimo. "Šio apdovanojimo dėka pastebime, kad Europos mastu galime prisidėti prie mūsų klientų produktyvumo padidėjimo kuriant profesionalius sprendimus, kurie yra sėkmingai pastebimi įmonių vykdančių veiklą transporto ir logistikos pramonėje", teigia Magistrali.

Daugiau informacijos apie TimoCom rasite apsilankę www.timocom.lt.

 

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų