23.04.2015

Vokiečių ir prancūzų duetas įnešė šviežio vėjo į transporto sektorių

Dėl DIMOTRANS bendradarbiavimo su TimoCom krovinių birža, darbai tampa dar sėkmingesni.

(2)

Erkrath, 2015 m. balandžio 19 d. - jeigu jūs dirbate logistikos sektoriuje, jūs žinote apie sunkumus, su kuriais susiduria optimali transporto grandinė. Su reikiamais įrankiais, visa tai galima palengvinti, o Prancūzijos multimodalinė transporto ir logistikos grupė DIMOTRANS juos pilnai išnaudoja. Jie pripažino, kad naudodamiesi TimoCom krovinių ir transporto birža, gali pilnai išnaudoti savo transporto priemonių pajėgumus didžiąją laiko dalį. Todėl, septynios grupės dukterinės bendrovės dirba su internetine platforma.

DIMOTRANS yra viena didžiausių transporto bendrovių Prancūzijoje ir turi daugiau negu 360 transporto priemonių ir 35 metų darbo patirtį tarptautiniame transporto ir logistikos sektoriuje. Prancūzų grupės buveinė yra įsikūrusi Lione ir specializuojasi dalinių ir pilnų krovinių transportavimu visame pasaulyje. Kai kurie šios bendrovės vadybininkai naudojasi TimoCom krovinių birža jau aštuonerius metus siekiant išvengti vežimų be krovinių ir visiškai išnaudoti savo pajėgumus.

Konkurencingi diskriminuotojai
Be daugybės tarptautinių krovinių ir transporto pasiūlymų, kuriuos galima rasti biržoje kiekvieną dieną, IT bendrovė siūlo dar daugiau privalumų, tokių kaip patogi platforma ir įvairios papildomos funkcijos. CMA Group (DIMOTRANS Group dukterinės bendrovės) generalinis direktorius, Marco Fusco paaiškino, kodėl jis vertina platformos tiekėją:  Krovinių biržos naudotojai pasklidę po visą Vokietiją ir Rytų Europą, ir tai yra būtent tos šalys, kuriose planuojame plėstis. Be to, ši programa yra ypač intuityvi ir lengvai naudojama, o tai yra puikus privalumas kasdieniam vartotojų darbui. Mes visuomet turime idealų įrankį po ranka, nesvarbu, ar tai būtų birža, internetinis transporto katalogas, siūlantis tinkamus paslaugų tiekėjus ar integruotas elektroninis žemėlapis.  O laiko atžvilgiu svarbūs užsakymai gali būti sutvarkomi greitai ir be jokio streso vos keliais paspaudimais. 

Vyriausiasis TimoCom atstovas Marcel Frings taip pat yra įsitikinęs, kad būtent internetinė platforma padės DIMOTRANS pasiekti dar didesnės sėkmės tarptautiniame transporto versle: Kadangi mūsų klientas yra labai aktyvūs tarptautiniu mastu, naudotojai gauna didelės naudos ne tik iš mūsų gimtąja kalba kalbančių klientų aptarnavimo skyriaus vadybininkų, bet ir iš daugiau negu 450 000 tarptautinių krovinių ir transporto pasiūlymų, skelbiamų kasdien, o taip pat iš įvairių paslaugų. Pavyzdžiui, dabar jie turi mobilią prieigą prie visų sutartinių programų, pavyzdžiui krovinių birža TC Truck&Cargo®, nesvarbu, kur bebūtų.

Norėdami sužinoti daugiau informacijos apie TimoCom ir DIMOTRANS, apsilankykite adresais www.timocom.lt ir www.dimotrans.fr.

Atsisiųsti pranešimą spaudai
Į viršų